top of page

FAQ

Op welke tijd is de aankomst en vertrek?

Aankomst in de gîtes, safaritenten en belltenten is vanaf 15:00 uur en je dient voor 10:00 te vertrekken. Aankomst op de camping is vanaf 14:00 uur en je dient je plek weer te verlaten voor 12:00 uur. Wij verzoeken je vriendelijk deze tijden te respecteren zodat wij de tijd hebben om de accommodaties weer in gereedheid te maken

 

Zijn er koelkasten te huur?

Jazeker, we hebben een aantal koelkasten te huur voor 50 euro per week. Stuur ons hiervoor een mailtje, dan laten wij je weten of er in de tijd dat je er bent nog een beschikbaar is. LET OP! De koelkast(en) staan bij ons sanitair gebouw. Als je deze huurt dan krijg je de sleutels en kan je deze gebruiken.

 

Moet ik mijn eigen beddengoed meenemen?

In de gîtes, belltent en safaritenten zijn dekbedden, kussens aanwezig. Dekbedovertrekken kan je  bij je reservering bijboeken. Voor de babybedjes hebben wij geen dekens etc. Handdoeken dien je zelf mee te nemen. Mocht je tussentijds een verschoning nodig hebben, brengen wij er wel kosten voor in rekening.

 

Wanneer is het zwembad open?

Het zwembad is geopend van 10:00 tot 19:00 uur. Er is vanuit Domaine Les Voisins geen toezicht aanwezig, dit dien je als ouder/verzorger zelf te verzorgen. Het zwembad is omheind met een veiligheidshek en is alleen toegankelijk via dit veiligheidshek. Zie algemene voorwaarden

 

Hoe werkt de betaling op het domaine?

Op ons domaine kun je alle uitgaven registreren op je campingplek of accommodatie. Zo kun je dagelijks (op maandag na) brood bestellen of een ijsje halen in het restaurant, zonder steeds af te hoeven rekenen. Wij maken aan het einde van je verblijf de rekening op en dan kun je met pin of contant betalen. Bij een pintransactie rekenen wij 4% bij de prijs, wegens de kosten die wij hiervoor moeten betalen. Wij waarderen betaling met contant geld.

 

Hoe ziet het douchegebouw eruit?

We hebben een douchegebouw met 4 douches, waarvan er 2 groter zijn (met wasbak) en als 'familiedouche' worden aangeduid. Er is een opklapcommode voor baby's, vier losse wasbakken en vier toiletten.

 

Is er een mogelijkheid om de was te doen?

In overleg met ons kan je voor een wasbeurt gebruik maken van onze wasmachine. Deze staat bij het sanitair gebouw. De kosten hiervoor zijn 5 euro per wasbeurt.

Is er een broodjesservice?

Er elke dag  (behalve de maandag)  een broodjesservice. Voor 18:00 kan je de bestellijst invullen in ons restaurant. Je kunt de lekkerste stokbroden of croissantjes vanaf 8:30 uur in ons restaurant ophalen.

Kan ik handdoeken reserveren?
Wij bieden geen handdoekenservice aan op de camping. Je kan ze wel zelf meenemen en tussentijds wassen in de camping wasmachine.

 

Is ontbijt in het restaurant mogelijk?

Wil je op de dag van vertrek ontbijten in ons restaurant? Of heb je op je eerste dag zin om bij ons te komen ontbijten? Laat het ons vooraf weten en dan zorgen wij voor een heerlijk ontbijt.

 

Is er entertainment op de camping?

Buiten het hoogseizoen is er geen entertainment. Bij animo kunnen wij af en toe iets organiseren. Ook kun je onze dieren komen knuffelen en meehelpen met de verzorging. In het hoogseizoen hebben wij een kidsclub of activiteiten die we per week kenbaar maken in het restaurant. Iedereen kan hieraan meedoen. We hebben daarnaast verschillende speeltuinen, een speelzolder, twee trampolines, glijbanen, een super leuke waterpomp met waterbaan, schommels en natuurlijk een zwembad!

 

Is er WiFi beschikbaar op het terrein?

Er is WiFi op het gehele terrein gratis beschikbaar. De beschikbaarheid en sterkte kan per plek wel verschillen.

 

Mag je parkeren op het camping terrein?

We hebben voor de veiligheid een autovrije camping. Dit betekent dat je op de dag van aankomst wel naast je tent of accommodatie mag parkeren om uit te laden. Daarna verzoeken we je auto op ons parkeerplaats vooraan het terrein te plaatsen.

 

Zijn huisdieren toegestaan?

Buiten het hoogseizoen zijn honden aangelijnd welkom. Tijdens het hoogseizoen is het wat drukker op de camping en dien je vooraf contact met ons op te nemen om te overleggen of er ruimte is voor je hond. Dit om de hoeveelheid honden/huisdieren te beperken zodat het voor iedereen leuk blijft.
 

Welke dieren zijn er?

Er zijn konijnen, een hond, een eend, een kat en een ezel en verschillende tamme kippen op ons domaine. Er is een 'boerderij' waar deze dieren verblijven en waar je ze kunt bezoeken. Dit is op eigen risico!

Hebben jullie een babybedje of kinderstoel te huur?
Jazeker, we hebben een aantal babybedjes en kinderstoelen die je van te voren kan reserveren. Als je dit niet doet, kan het zijn dat we er geen meer op voorraad hebben. De babybedjes hebben het standaard harde matrasje en er is geen deken/overtrek etc. inbegrepen.

 

Help, ik heb bij jullie geboekt maar ik kan toch niet komen, wat nu?

Allereerst, vervelend! Wij hebben algemene voorwaarden waarmee je akkoord gaat zodra je een plek of accommodatie bij ons hebt geboekt. Lees deze even na en neem contact met ons op (stuur even een mailtje). 

Welke stekker heb ik nodig op het kampeerterrein?
De aansluiting naar ons elektriciteitshuisje heeft een gewone stekker, dus niet de driepunt. Je hebt dus een verloopstekker nodig als je stroom wilt hebben. Omdat wij grote plekken hebben, is het ook handig om te zorgen voor een langer elektriciteitssnoer dan gebruikelijk. 

Kunnen wij eten in het restaurant?
Wij werken met een inschrijflijst en hebben een beperkt aantal plekken per dag in ons restaurant en op het terras. Omdat wij bepaalde kwaliteit willen leveren, is dit nodig. In het voor en na seizoen hebben wij een wisselend programma, die we kenbaar maken in het restaurant en waarvoor je je dan kunt inschrijven. In het hoogseizoen zijn er vaste dagen waarop bepaalde menu's worden aangeboden. Je dient je hiervoor in te schrijven. Op zaterdag is er een 'aankomst' maaltijd beschikbaar, voor iedereen die aankomt. 

Mogen wij onze BBQ gebruiken op de camping?
Electrische of gas BBQ's zijn van harte welkom. BBQ's op kolen zijn niet toegestaan op last van de gemeente. Dit om brand te voorkomen.

Hebben jullie een plek waar ik mijn dakkoffer kan stallen?
Wij hebben geen ruimtes waar je veilig nog andere spullen kunt opslaan. Op de kampeerplek zelf heb je natuurlijk wel voldoende ruimte.

Is er een koffiezetapparaat in de safaritent/gite?

In de safaritenten/gites zijn senseo apparaten aanwezig. En ook een waterkoker.

Wat is nog handig als je in een safaritent of gite verblijft?
Je dient zelf een handdoek, theedoek en/of vaatdoekje mee te nemen. Ook afwasmiddel en een afwasborstel is handig.

Mocht jouw vraag er toch niet tussen staan, stuur ons dan gerust een mailtje: wauters@lesvosins.info

bottom of page