top of page

Algemene voorwaarden Domaine Les Voisins

Aansprakelijkheid

 • Wij willen je erop wijzen dat je verblijf bij Domaine Les Voisins op eigen risico is. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, verlies, schade of letsel van welke aard dan ook.
   

 Reservering en annuleringsvoorwaarden

 • Als je je reservering wilt annuleren, verzoeken wij je dit schriftelijk te doen.

 • Bij het maken van een reservering is een aanbetaling van 30% van het totale boekingsbedrag vereist.

 • De aanbetaling moet tijdens de reservering worden voldaan om de boeking te bevestigen.

 • De resterende 70% van het totale boekingsbedrag moet uiterlijk 6 weken voor de geplande aankomstdatum worden betaald.

 • Bij boekingen van een campingplek met een kort verblijf van 1 tot maximaal 4 dagen behouden wij ons het recht voor om, indien nodig, een andere kampeerplek toe te wijzen dan degene die oorspronkelijk is geboekt.

  Annulering

 • Mocht je door omstandigheden genoodzaakt zijn de reservering te annuleren dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden: indien je tenminste 6 weken voor de aankomstdatum annuleert, berekenen wij de aanbetaling als kosten; wanneer je minder als 6 weken voor de aankomstdatum annuleert, zullen wij de volledige reissom in rekening brengen.

  No-shows en vroegtijdig vertrek

 • Bij no-shows (wanneer gasten niet opdagen zonder voorafgaande kennisgeving) of vroegtijdig vertrek wordt geen restitutie verleend.

  Overmacht

 • In het geval van onvoorziene omstandigheden zoals natuurrampen, pandemieën, of andere overmachtssituaties, behouden wij ons het recht voor om de reservering te annuleren en zullen we de aanbetaling volledig terugbetalen.

  Door een reservering te maken bij Domaine Les Voisins, gaat de gast akkoord met deze annuleringsvoorwaarden. Wij raden gasten aan om een passende reisverzekering af te sluiten om onvoorziene gebeurtenissen te dekken.

   

   Aankomst- en vertrektijden

 • De gîte, chambre d'hôte en de safaritenten zijn gereed voor inchecken vanaf 15:00. Op de dag van vertrek dien je voor 10:00 te vertrekken uit de accommodatie.  

 • Aankomst op een campingplek kan na 14:00. En voor 12:00 dien je te vertrekken van de campingplek.

  Wij vragen je om de aankomst en vertrektijden te respecteren. Dan hebben wij voldoende tijd om de accommodaties en tenten gereed te maken.

   Openingstijden receptie

 • In het voor- en naseizoen is de receptie zullen wij ter plaatsen onze beschikbaarheid kenbaar maken.

 • Tijdens het hoogseizoen is de receptie in het restaurant geopend van 08:30 tot 12:30 en van 14:30 tot 21:00.
   

   Honden

 • Honden zijn buiten het hoogseizoen toegestaan, mits vooraf aangegeven, met een maximum van 2 honden per kampeerplek. In het hoogseizoen uitsluitend in overleg, wegens bezetting op de camping. Honden dienen te allen tijde aangelijnd te zijn en alle uitwerpselen moeten onmiddellijk worden opgeruimd. Wij vragen onze gasten vriendelijk om ervoor te zorgen dat hun honden geen overlast veroorzaken op het domaine. Het uitlaten van je hond dient buiten ons domaine te gebeuren, en het achterlaten van je hond in een auto, tent of caravan is niet toegestaan.

   Dieren

Op ons domaine hebben wij verschillende dieren die gewend zijn aan kinderen. Toch vragen we je waakzaam te zijn; het blijven dieren. Het betreden van de 'kinderboerderij' of de 'dierenweide' is op eigen risico. Wij geven uitleg over de omgang met dieren, maar ouders en kinderen dienen zelf ook goed op te letten.

   Zwembad

 • Alle gasten hebben toegang tot het zwembad op de camping tussen 10:00 en 19:00 uur. Het gebruik van het zwembad is volledig op eigen risico. Het zwembad is geheel omheind en u dient er zelf zorg voor te dragen dat het hek na aankomst of vertrek weer wordt gesloten.

 • Wij bieden geen toezicht door een badmeester en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik van het zwembad.

 • Ouders of voogden zijn verantwoordelijk voor het toezicht op hun eigen kinderen en dienen deze te voorzien van de juiste zwemuitrusting, denkend aan passende zwembandjes of een zwemvest.

   Foto's en/of filmpjes
We maken op de camping foto’s voor op onze website, Instagram pagina of facebook. Wij gaan hier zorgvuldig mee om. Mocht u hier toch bezwaar tegen hebben, horen we dit graag. Als wij hierover niks horen, gaat u akkoord dat wij deze mogen gebruiken voor media-doeleinden.

Wij hopen dat deze afspraken zorgen voor een prettig verblijf bij Domaine Les Voisins!

Heb je toch nog vragen? Kijk even op onze meest gestelde vragen pagina
 

bottom of page