top of page

Dorpjes en steden 

  1. Lapalisse: Dit charmante stadje staat bekend om zijn prachtige kasteel en pittoreske straatjes. Bezoekers kunnen genieten van de lokale markten en de historische architectuur verkennen.

  2. Vichy: Een elegante stad beroemd om zijn thermale bronnen en prachtige architectuur uit de Belle Époque-periode. Hier kun je ontspannen in de kuuroorden, wandelen langs de oevers van de Allier-rivier en genieten van heerlijke culinaire ervaringen.

  3. Moulins: Deze historische stad is de thuisbasis van indrukwekkende middeleeuwse gebouwen, zoals de kathedraal en het hertogelijk paleis. Verken de gezellige straatjes, bezoek interessante musea en geniet van lokale specialiteiten in de restaurants.

  4. Charroux: Een van de mooiste dorpen van Frankrijk, bekend om zijn goed bewaarde middeleeuwse architectuur en ambachtelijke winkels. Wandel door de geplaveide straten, bewonder de vakwerkhuizen en proef de lokale honing en kaas.
     

Deze charmante plaatsen rondom Montaigu-le-Blin bieden elk hun eigen unieke sfeer en attracties, perfect voor een dagje uit of een ontspannen verkenningstocht.

Andere leuke activiteiten:

- Aardbeien plukken bij de boer

In de buurt van onze camping is een leuke aardbeien boerderij. 

bottom of page