top of page

Golfbanen

Golfbanen in de buurt van Montaigu-le-Blin

  1. Golf de Vichy Forêt de Montpensier: Deze golfbaan is gelegen te midden van prachtige bossen en biedt een uitdagende 18-holes baan. Het is geschikt voor golfers van alle niveaus en biedt een schilderachtige omgeving om van te genieten tijdens het golfen.
     

  2. Golf du Sporting Club Vichy: Deze golfbaan bevindt zich in de buurt van Vichy en biedt een 9-holes baan met een aangename sfeer. Het is een gezellige plek om te golfen en te genieten van het spel.
     

  3. Golf de Briailles: is een golfbaan gelegen in Saint-Pourçain-sur-Sioule, ongeveer 35 kilometer ten noorden van Montaigu-le-Blin. De baan beschikt over 18 holes en is geschikt voor golfers van alle niveaus. Het terrein wordt gekenmerkt door een prachtige omgeving en is goed onderhouden, waardoor het een uitdagende maar plezierige golfervaring biedt.

 

Deze golfbanen bieden een diverse golfervaring en zijn geschikt voor golfers van verschillende niveaus. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, er is voor elk wat wils in de buurt van Montaigu-le-Blin.

bottom of page